کد خبر : 5986
دیدگاه‌ها برای استفاده از فرصت جام جهانی برای صادرات محصولات تولیدی کهگیلویه و بویراحمد به کشور قطر بسته هستند
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 آبان 1401 - 16:11
-

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان،پوشاک، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، مشروبات الکلی و سلاح عمده کالاهای قاچاق مکشوفه هستند

سید حسین رازیان

استفاده از فرصت جام جهانی برای صادرات محصولات تولیدی کهگیلویه و بویراحمد به کشور قطر

استفاده از فرصت جام جهانی برای صادرات محصولات تولیدی کهگیلویه و بویراحمد به کشور قطر
کالای قاچاق سلامت مردم و بسیاری از مسائل بهداشتی و امنیتی مردم را تهدید می‌کند و لازم است متولیان امر با جدیت و حساسیت بالایی با این پدیده برخورد کنند

 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به در پیش بودن جام جهانی در کشور قطر گفت: جام جهانی فرصت خوبی برای صادرات محصولات کشاورزی و دامی استان است.

سیدعلی احمدزاده در جلسه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان خواستار استفاده از ظرفیت جام جهانی برای صادرات محصولات کشاورزی استان به کشور قطر شد و گفت: دام یکی از محصولاتی است که می‌توانیم به قطر صادر کنیم لذا از فرصت ایجاد شده نهایت استفاده را ببریم.

استاندار با بیان اینکه با توجه ظرفیت هایی که داریم نیازهای صادراتی به کشور قطر مورد بررسی قرار گیرد تاکید کرد: در کشور قطر فرصت جام جهانی می تواند زمان بسیار مناسبی برای تجارت باشد و با شناسایی نیازهای وارداتی قطر به طور مداوم صادرات داشته باشیم.
استاندار به مسئولیت پذیری بیشتر دستگاه های اجرایی در برخورد با پدیده شوم قاچاق کالا تاکید کرد و اظهار داشت: کالای قاچاق سلامت مردم و بسیاری از مسائل بهداشتی و امنیتی مردم را تهدید می‌کند و لازم است متولیان امر با جدیت و حساسیت بالایی با این پدیده برخورد کنند.

دکتر احمدزاده تصریح کرد: علاوه بر مبارزه جدی با قاچاق کالا، حمایت از تولید، صادرات، جذب سرمایه گذار و رفع موانع تولید باید دغدغه همه مدیران بوده و در این رابطه تلاش ها و پیگیری ها مستمر باشد.

وی با اشاره به اینکه لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق تهدیدی برای سلامت مردم به شمار می‌روند، گفت: قانون اجازه تعطیلی در این زمینه را نمی‌دهد و نمی‌توانیم به صورت سلیقه‌ای و خلاف قانون برخورد کنیم .

استاندار تاکید کرد: تعزیرات حکومتی مطابق با قانون با متخلفان برخورد کند و انتظار است دادگستری هم شعب ویژه ای برای رسیدگی به پرونده‌های قاچاق و عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی اختصاص دهد.

احمدزاده در خصوص عدم ثبت اقدامات دستگاه‌ها در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سامانه ملی گفت: موضوع پیگیری شود و در صورتی که دستگاهی در انجام وظیفه خود کوتاهی کرده برخورد شود، دلیلی ندارد کم‌کاری‌ فردی در دستگاهی عملکرد استان را زیر سوال ببرد و جایگاه استان در سطح ملی تنزل پیدا کند.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد هم بر لزوم استقرار پاسگاه ایست و بازرسی در منطقه میمند تاکید کرد و گفت: اعتبار ایستگاه ایست و بازرسی تامین شده اما با مشکل زمین مواجه هستیم.

سیدجواد هاشمی مهر با اشاره به تهدید جدی خودروهای شوتی حامل قاچاق کالا و قاچاق اتباع بیگانه گفت: زمینی که برای استقرار ایستگاه ایست و بازرسی در نظر گرفته شده در منطقه حفاظت شده است لذا محیط زیست مکاتبات لازم در سطح ملی را انجام و مشکل را برطرف کند.
وی بیان کرد: راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ایستگاه‌های ایست و بازرسی سیار در محورهای استان را ساماندهی و تکمیل کند.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان هم با اشاره به آماری از وضعیت قاچاق کالا در ۷ ماهه سال جاری گفت: ارزش کالاهای قاچاق کشف شده در سال جاری ۴۸۸ میلیارد تومان بوده که این رقم در سال گذشته ۳۲۵ میلیارد تومان بوده و ۵۰ درصد افزایش داشته است.

حسین بهمنی بیان کرد: در ۷ ماهه امسال ۴۸۵ پرونده قاچاق کالا تشکیل و ۵۲۰ نفر دستگیر شدند و۲۳۰ خودروی حامل کالای قاچاق توقیف و دو باند نیز متلاشی شد.

بهمنی خاطرنشان کرد: پوشاک، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، مشروبات الکلی و سلاح عمده کالاهای قاچاق مکشوفه هستند.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.