کد خبر : 3584
دیدگاه‌ها برای توصیه های دامپزشک بخش سرفاریاب در مورد نحوه تهیه و ذبح دام، خصوصاً در روز عید قربان. بسته هستند
تاریخ انتشار : شنبه 18 تیر 1401 - 19:11
-

خبرنگار آقای طاعتی

توصیه های دامپزشک بخش سرفاریاب در مورد نحوه تهیه و ذبح دام، خصوصاً در روز عید قربان.

توصیه های دامپزشک بخش سرفاریاب در مورد نحوه تهیه و ذبح دام، خصوصاً در روز عید قربان.
تب کریمه کونگو یک بیماری ویروسی است که با شروع فصل گرما و افزایش فعالیت کنه ها توسط گزش کنه؛ به دام انتقال می یابد و اگر دام آلوده توسط فرد بدون رعایت مسائل بهداشتی ذبح شود امکان انتقال بیماری از دام به انسان وجود دارد

در آستانه عید سعید قربان و ذبح دام توسط افراد، دامپزشک بخش سرفاریاب با مصاحبه ای با خبرنگار صدا و سیما و عصر کهگیلویه توصیه هایی را برای نحوه تهیه و ذبح گوسفند، خصوصاً در این ایام برای مردم داشتند.
دکتر زمانی ابتدا با معرفی بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) گفت: تب کریمه کونگو یک بیماری ویروسی است که با شروع فصل گرما و افزایش فعالیت کنه ها توسط گزش کنه؛ به دام انتقال می یابد و اگر دام آلوده توسط فرد بدون رعایت مسائل بهداشتی ذبح شود امکان انتقال بیماری از دام به انسان وجود دارد.
وی افزود: دام زنده را از میادین عرضه مجاز دام خریداری نمایید، چرا که تحت نظر سازمان دامپزشکی است.
ایشان همچنین گفت: ذبح دام حتی المقدور در کشتارگاه انجام شود و به هیچ عنوان در منازل و معابر عمومی ذبح نشود.
دکتر زمانی در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند حتما از وسایل محافظت کننده مانند دستکش و چکمه و لباس مناسب استفاده کنند
و به هیچ عنوان دامی را که دارای علائم بیماری است ذبح و مصرف نکنند.
زمانی در پایان با اشاره به مناسب ترین دمای نگهداری گوشت گفت: از همه مهمتر گوشت دام ذبح شده باید به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.